Cu accent pe egalitate și diversitate, proiectul FACE to FAITH va produce 7 producții de performanță în întreaga Europă. Dacă ideea dvs. este selectată, vi se va acorda un buget de producție, veți avea acces la o arenă internațională, o rețea fascinantă și o platformă de încredere.

Termen: 7 martie.

Aflați mai multe și aplicați https://face-to-faith.eu/news/open-call-proposals?fbclid=IwAR0tnnBAu-koZd_UwAgCRxGtaURfXBKIE2vqtXkbmwTpqOVFnBkIaykyLIA

Sprijinit de #CreativeEurope

250 de cereri au fost primite pentru Premiul Solidarității Civile din 26 de țări.

Premiul are o valoare de 10 000 €

Izbucnirea pandemiei cauzată de virusul Covid-19 și criza rezultată au creat o situație de urgență care afectează toate nivelurile societății.

Întreprinderile sociale non-profit și organizațiile societății civile, rețelele și voluntarii joacă un rol crucial în atenuarea efectelor epidemiei.

Cu Premiul pentru Solidaritate Civilă, se  dorește să se aducă un omagiu oamenilor care au luptat împotriva Covid-19 și a consecințelor sale, manifestând curaj, angajament, solidaritate și un sentiment incredibil de responsabilitate.

Citiți mai multe în comunicatul de presă: http://europa.eu/!VJ78jF

Data limita de înscriere: 1 februarie 2021

Ai între 16 și 30 de ani și lucrezi la un proiect de dimensiune europeană? Candidează la Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni și ai șansa de a câștiga fonduri pentru acesta.

Cei trei câștigători vor fi selectați dintre 27 de proiecte desemnate de către juriile naționale din toate statele membre UE. Laureatul Premiului I va primi 7.500 de euro, cel al Premiului al II-lea 5.000 de euro și cel al Premiului al III-lea 2.500 de euro.

https://www.europarl.europa.eu/charlemagneyo.../ro/2021.html

Acest material reflectă doar punctul de vedere al autorului, iar Comisia Europeană nu este
responsabilă pentru orice utilizare care poate fi făcută din informațiile pe care le conține.

© Intelidev 2018