Agentia Nationala pentru Romi lanseaza sesiunea de cereri de finantare nerambursabila de proiecte in cadrul programului ,,Promovarea unui stil de viata sanatos prin informare, educatie non-formala si constientizare”

Agentia Nationala pentru Romi lanseaza sesiunea de cereri de finantare nerambursabila de proiecte in cadrul programului ,,Promovarea unui stil de viata sanatos prin informare, educatie non-formala si constientizare”, pentru care se acorda finantari nerambursabile din fonduri publice.

Scopul programului este promovarea in comunitatile vulnerabile cu romi a unui stil de viata sanatos adresat mamei si copilului prin sesiuni de informare, educatie non-formala si constientizare asupra riscului de imbolnavire a familiei si a comunitatii.

Bugetul programului: 400.000,00 lei.

Termen: 16 iulie 2020

Finantare acordata: intre 30.000 si 50.000 lei

Solicitantii eligibili pot fi persoane juridice, fara scop patrimonial, asociatii si fundatii constituite conform prevederilor Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 26/2000, cu privire la asociatii si fundatii, cu modificarile si completarile ulterioare.

Calendarul sesiunii de selectie si Procedurile operationale privind implementarea programului,,Promovarea unui stil de viata sanatos prin informare, educatie non-formala si constientizare”, pentru care se acorda finantari nerambursabile din fonduri publice, sunt afisate pe site-ul ANR www.anr.gov.ro sectiunea PROGRAME SI STRATEGII/FINANTARI 2020.

Acest material reflectă doar punctul de vedere al autorului, iar Comisia Europeană nu este
responsabilă pentru orice utilizare care poate fi făcută din informațiile pe care le conține.

© Intelidev 2018