Comisia Europeană a anunțat la începutul lunii mai lansarea platformei Creatives Unite, ce are ca scop conectarea și împărtășirea informațiile și răspunsurile legate de Covid între sectoarele culturale și creative

Noua platformă oferă un spațiu comun tuturor celor care caută informații despre inițiativele din sectorul cultural și creativ care răspund la criza coronavirusului. Aceasta oferă acces într-un singur spațiu la resursele existente și la rețele și organizații relevante. De asemenea, oferă un spațiu pentru co-crearea și încărcarea contribuțiilor pentru găsirea unor soluții împreună.

Platforma își propune să ofere un punct comun de acces privind informațiile despre inițiativele culturale și creative ca răspuns la criză, direcționând către site-urile web relevante ale rețelelor, organizațiilor și inițiativelor respective.

Platforma este parte din Creative FLIP - un proiect pilot al Parlamentului European, gestionat de Comisia Europeană. Acest proiect pilot este implementat de Institutul Goethe în colaborare cu Rețeaua Europeană de Hub-uri și mai mulți parteneri.

https://creativesunite.eu/

Acest material reflectă doar punctul de vedere al autorului, iar Comisia Europeană nu este
responsabilă pentru orice utilizare care poate fi făcută din informațiile pe care le conține.

© Intelidev 2018