Angajații Minsterului Fondurilor Europene merg în spitalele covid19 pentru a ajuta medicii să acceseze mai rapid finanțările

Spitalele pot deconta cheltuielile eligibile începând cu 1 februarie, valoarea maximă a fiecărui proiect fiind de 45 milioane de euro. Pentru facilitarea accesării cât mai rapide a celor 350 de milioane de euro puse la dispoziția spitalelor din rețeaua COVID-19, angajații Ministerului Fondurilor Europene vor oferi sprijin informatic la fața locului și în sistem videoconferință, astfel încât managerii spitalelor să depună rapid proiectele în aplicația informatică MySMIS prin care sunt gestionate cererile de finanțare. Inițiativa, o premieră în administrația publică, vine ca urmare a propunerii funcționarilor ministerului care vor astfel să salveze timp prețios pentru medici.

Suplimentar, reprezentanții spitalelor pot adresa întrebări lămuritoare la email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau direct din formularul de pe pagina mfe.gov.ro. Echipa formată din reprezentanți ai MFE prin Autoritatea de Management Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) și ai Ministerului Sănătății răspunde în maxim 24 de ore solicitărilor.

Acest material reflectă doar punctul de vedere al autorului, iar Comisia Europeană nu este
responsabilă pentru orice utilizare care poate fi făcută din informațiile pe care le conține.

© Intelidev 2018