13,65 milioane euro pentru un nou apel „România profesională – Întreprinderi competitive” din cadrul POCU

Noul apel „România profesională – Întreprinderi competitive”, finanțat din POCU, O.S. 3.8 . Proiectele pot fi implementate în regiunile mai puțin dezvoltate, respectiv Nord-Est, Nord-Vest, Vest, Sud-Vest Oltenia, Centru, Sud-Est și Sud-Muntenia.

Solicitanții eligibili sunt angajatorii – întreprinderi mari, persoane juridice de drept privat cu scop patrimonial, doar individual, nu și în parteneriat.

Scopul apelului este creșterea numărului de angajați care beneficiază de instrumente, metode, practici etc standard de management al resurselor umane și de condiții de lucru îmbunătățite în vederea adaptării activității la dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv identificate conform Strategiei Naționale de Competitivitate/domeniilor de specializare inteligentă conform Strategia Națională pentru Cercetare, Dezvoltare și Inovare.

Apelul are o alocare de 13,65 milioane euro (fonduri europene + contribuție națională), din care 500.000 euro pentru ITI Delta Dunării.

Proiectele pot fi depuse începând cu data de 17 iulie, ora 16.00. Termenul limită de depunere este 18 noiembrie 2019, ora 16.00.

Mai multe detalii pe www.fonduri-structurale.ro. .

Acest material reflectă doar punctul de vedere al autorului, iar Comisia Europeană nu este
responsabilă pentru orice utilizare care poate fi făcută din informațiile pe care le conține.

© Intelidev 2018