Bani europeni pentru stagiile de practică pentru elevi și studenți

Ministerul Fondurilor Europene a lansat două apeluri adresate elevilor și studenților prin stagii de practică aferente Programului Operațional Capital Uman: 1. Apelul competitiv „Stagii de practică pentru elevi” și Apelul competitiv „Stagii de practică pentru studenți”.

Apelul competitiv „Stagii de practică pentru elevi” are ca scop creșterea ratei de participare a elevilor din învățământul secundar și terțiar non-universitar la programe de învățare la locul de muncă și o finanțare de 70 milioane euro (fonduri europene + contribuție națională). Proiectele vor putea fi depuse în sistemul informatic MySMIS începând cu data de 24 mai 2019, ora 12.00 până în data de 30 iulie 2019, ora 16.00.

Apelul competitiv „Stagii de practică pentru studenți” are ca scop creșterea ratei de participare a studenților (ISCED 5-7) la programele de învățare la locul de muncă (ex. stagii de practică, internship-uri) din cadrul parteneriatelor nou înființate/dezvoltate care să faciliteze inserția pe piața muncii a absolvenților de studii terțiare și un buget alocat de de 30 milioane euro (fonduri europene + contribuția națională). Proiectele vor putea fi depuse în sistemul informatic MySMIS începând cu data de 24 mai 2019, ora 12.00 până în data de 12 august 2019, ora 16.00.

 

Află mai multe pe https://www.fonduri-structurale.ro/

Acest material reflectă doar punctul de vedere al autorului, iar Comisia Europeană nu este
responsabilă pentru orice utilizare care poate fi făcută din informațiile pe care le conține.

© Intelidev 2018